Vi har noggrannt valt ut de leverantörer vi jobbar med. De står för hög kvalitet och hållbarhet. Våra varumärken har bl a två saker gemensamt; vacker design och miljövänliga. För oss är det viktigt att det finns något som passar alla under stor del av barnens uppväxt. Vi har valt ut följande varumärken som vi samarbetar med: Villervalla, Nameit, Mini Rodini, Geggamoja, Ebbe.

Göteborgsmärket Villervalla levererar färgglada kvalitetskläder med stort unisex-tänk. Färgsprakande kläder för lek till barnen. I vårt sortiment från Villervalla hittar du nästan bara ekologiska bomullstyger som också är tillverkade enligt Oeko-Tex Standard 100.

NAME IT har coola kläder för barn med massor av energi, och som vet vad de vill ha! Barnen vill både ha kläder som är sköna att leka i, men som samtidigt är snygga. NAME IT klarar kraven på både komfort och stil!
loading...
loading...

Stockholmsbaserat märke som verkligen tagit plats även internationellt. Med härligt lekfulla och eleganta mönster samt en unik design fångar mini rodini nya fans, små som stora.

Genomgående i hela sitt sortiment jobbar mini rodini med ekologisk bomull, återvunnen polyester och även Fairtrade. Företaget jobbar ständigt med ekologiska förbättringar och hållbar utveckling.


Designen hos ebbe har hämtat inspiration i det skandinaviska landskapet med sina skogar, hav och ängar. Kollektionerna är avskalade, moderna och funktionella med en flirt åt denimhållet. De kallar det Scandinavian simplicity.
Det maritima temat återfinns alltid i kollektionerna såväl höst som vinter och vår som sommar. Märket kommer från Malmö och har skön kvalitet och en stor passion för denim.

Geggamoja har som mål att skapa barn- och babykläder som ska vara snygga, praktiska och sköna.
Roliga detaljer gör en enkel jacka eller en söt klänning till ett tufft plagg.
Modellerna, möjligen bortsett från klänningar och kjolar, passar både killar och tjejer.
Merparten av Geggamojas barnkläder är gjorda i ekologisk bomull.

loading...