Leksaker / presenter

Vi erbjuder pedagogiska leksaker och inredningsdetaljer med hög kvalitet tillverkade i naturmaterial som trä och plåt. Det är viktigt för oss att produkterna är hälsosamma både för barnen och miljön. Vi har massor av produkter till barnrummet som sätter fin och personlig prägel på rummet. Vi jobbar med leverantörer som Magni, Jabadabado, Leklyckan, Rubens barn, Teddykompaniet etc.

Köp dina presenter hos oss. Till dopet har vi massor av förslag. Kom in till oss och få inspiration.

Magni är en dansk leksaktillverkare.
Sedan 2001 har Magni utvecklat leksaker med hög kvalitet i alla led. Deras breda sortiment uppfyller höga krav gällande säkerhet och hållbarhet.

JaBaDaBaDo är ett företag som startades 1993 under namnet Filuren. 
Då designade och tillverkade Filuren träleksaker här i Sverige.
Företaget växte och utvecklades 1999 till aktiebolaget JaBaDaBaDo AB.
Ända sedan starten har företaget drivits av kärleken att ge det allra bästa till det mest värdefulla vi har, våra barn. Barns glädje och leklust är alltid utgångspunkten i deras design och formgivning.

 De första 6 dockorna, Rubens Barn Original, designades 1996. Sedan dess har de tillverkat dessa unika, mjuka och handgjorda dockor av högsta kvalitet.
Det som gör Rubens Barn så unika är den välkomnande, glada känsla man får när man håller en Rubens docka, en Anna, en Olivia eller en Jonathan i famnen.

 

Leklyckan är en leksaksgrossis från Kungsbacka med massor av spännande leksaker och stort babysortiment. Deras leksaker är giftfria, testade och håller EU-standard.


Teddykompaniet är ett svenskt företag som grundades i Båstad för 20 år sedan. Teddykompaniets produkter är tillverkade av högsta kvalitet och produkterna sprider glädje till både stor och liten. De erbjuder ett underbart sortiment med härliga mjukisdjur, mysiga skallror och charmiga diinglisar.